handdator

Visa fullständig version : chip s14



Tefkin
2001-04-26, 09:00
Turbo-center har nåt på gång mitten december dom har talat med en firma i usa som fixar sockel i S14.



I will trace you then race you

JAKA
2001-04-26, 09:00
Känner någon till om det finns chip till s14.

Enl,Turbo-center i sthlm finns ingen leverantör i europa. Dom säger att boxen måste skickas till japan.

Jag är väl inte den första att vässa en 14?

JAKA
2001-04-26, 09:00
Jo jag vet,det är min box de väntar på

men den ska till japan först en sväng.

JAKA
2001-04-26, 09:00
Jag vet inte riktigt vad den lilla kraken kommer att bli utsatt för, men enl claus på

Turbo-center så kommer det att bli många +hk.

Bilen ska väl bli klar till våren så jag får väl återkomma när det är bromsat & klart.

(Ärliga hk går snabbast)

Jompa
2001-11-16, 02:24
Det finns nog en anledning till att alla som trimmar S14 väljer Unichip... Det verkar vara det enda alternativet.

Leffe
2001-11-16, 09:54
Något chip finns inte. Det finns färdiga boxar från Japanska tuning firmor, eller så väljer du Unichip. Jag vet att BSR i Växjö har mappat en S14. Men något löst chip finns inte av någon anledning. Apexi har en programerbar box som kanske också funkar.



Leffe

För cool för att regera

Sjn
2001-11-21, 00:05
JAKA. Vad skall du fixa med boxen??



// Stefan