handdator

Visa fullständig version : Motorras på banan! :(



HamiltoN
2005-07-18, 01:14
Tack till alla i Crew för ett välorganiserat och kul japmeet 2005! [:)]

Jag körde 3-4 varv på banan och lämnade för att kolla läget, och märkte att jag tappat allt oljetryck.. kollade oljenivån, fyllde på lite, fortfarande inget oljetryck. ****!!! [8-)] [8-)] Motorn lät som en skördetröska vid det här laget [8-)] [:(]

Det fick bli att ringa brorsan i malmö som körde upp med bil och släp för att släpa hem nisse [:(]

Ska kolla upp imorgon hur mycket som gått sönder, jag återkommer med status...

edit: mina bilder från japmeet 2005:
http://200sx.kicks-ass.net/album/album.php?username=hamilton&cat=4352

<hr noshade size=1>Truls E Nerud #604, Malmö
http://200sx.kicks-ass.net/hamilton
http://web.200sx.nu/Member_Pages/view_memberpage.asp?pub=1&id=604

Edited by - Hamilton on 2005-07-18 01:23:59

Bempa Räzer
2005-07-18, 06:25
Tråkigt, tråkigt känner med dej (såg dej med oljedunken på Statoil). Hoppas att det fixar sig [:(] .

<hr noshade size=1><font color="#0000FF">Benny Jönsson</font> /Helsingborg/
Medlem nr:853
http://200sx.kicks-ass.net/bempa_razer

Wassen
2005-07-19, 00:39
Nä det var inte kul alls =/

Skriv gärna vad felet var sen !!

<hr noshade size=1><FONT Color="blue">/Philip Wassvik #163<FONT Color="blue">
Styrelsemedlem och träffansvarig
http://200sx.kicks-ass.net/wassen/

HamiltoN
2005-07-19, 01:00
Jag har mekat hela dagen och kvällen idag för att få isär och ihop motorn, tråget och oljepumpen. Fy fan vad jag är trött på att meka just nu...

Här är en bild:

http://200sx.kicks-ass.net/album/album.php?large=1&pic=47015&username=hamilton



<hr noshade size=1>Truls E Nerud #604, Malmö
http://200sx.kicks-ass.net/hamilton
http://web.200sx.nu/Member_Pages/view_memberpage.asp?pub=1&id=604
Edited by - Hamilton on 2005-07-19 01:12:40

Zemathar
2005-07-19, 07:58
typiskt :(

synd på motorn och allt mek i vinter... men du får ihop till Uråsa?

<hr noshade size=1>-:- Björn Milton -:- Karlskrona -:- #709 -:-
http://www.japtech.net/zemathar/
http://200sx.kicks-ass.net/zemathar

thomas
2005-07-19, 08:32
OK, var det därför du såg lite uppgiven ut när vi begav oss från vandrarhemmet... [:(] Jag som trodde du var lite ledsen för att du inte kunde vara med på gokarten! [;-)]

Strongt jobbat, hoppas du funnit alla delar.

<hr noshade size=1>Thomas Söderholm, Medlem #004, Västerås
Fd Ordförande Nissan 200SX OGS
http://200sx.kicks-ass.net/thomas

HamiltoN
2005-07-19, 13:02
För er som inte fick ihop det jag ritade på bilden så var det hela innanmätet i regulatorn som lossnat och lagt sig i botten av sumpen. Jag skruvade helt sonika i allt igen, spände tills knogarna blev vita och jag sträckte bulten lite, skruvade loss ett överfall runt veven och kollade skador på lagren (såg finfint ut), skruvade ihop allt igen.

Motorn låter bra och jag har fullt oljetryck igen nu. Jag körde hem från verkstan igår [:-)]

<hr noshade size=1>Truls E Nerud #604, Malmö
http://200sx.kicks-ass.net/hamilton
http://web.200sx.nu/Member_Pages/view_memberpage.asp?pub=1&id=604

Zemathar
2005-07-19, 17:27
hoppas att lager osv har klarat sig nu!

<hr noshade size=1>-:- Björn Milton -:- Karlskrona -:- #709 -:-
http://www.japtech.net/zemathar/
http://200sx.kicks-ass.net/zemathar

HamiltoN
2005-07-19, 18:49
Jo man får hoppas det.. som sagt, jag plockade bort ett överfall och kollade lagret och det såg väldigt fint ut (tror jag!). Det har blivit spegelblankt istället för matt silver som det var när det var nytt... men det beror väl på inkörningen?

<hr noshade size=1>Truls E Nerud #604, Malmö
http://200sx.kicks-ass.net/hamilton
http://web.200sx.nu/Member_Pages/view_memberpage.asp?pub=1&id=604

Wassen
2005-07-20, 08:09
STARKT JOBBAT !!!!!



<hr noshade size=1><FONT Color="blue">/Philip Wassvik #163<FONT Color="blue">
Styrelsemedlem och träffansvarig
http://200sx.kicks-ass.net/wassen/

HamiltoN
2005-07-20, 12:31
haha [:-)]

<hr noshade size=1>Truls E Nerud #604, Malmö
http://200sx.kicks-ass.net/hamilton
http://web.200sx.nu/Member_Pages/view_memberpage.asp?pub=1&id=604

Kvillert
2005-07-23, 15:39
Samma sak har troligen hänt mig med....
Tog du ur motorn eller gick det att komma åt underifrån?

<hr noshade size=1>12,63 185km/h på 402m
Niklas Kvillert GBG
http://200sx.kicks-ass.net/kvillert/

HamiltoN
2005-07-23, 16:35
Det var en kombination av båda [;)]

Jag lossade motorfäste-muttrarna till sitt maxläge och lyfte motorn dit, men det räckte inte riktigt för att kunna lirka ut tråget. Jag fick alltså lossa bultarna helt och hållet och lyfta ett par cm till.. sen tog det väl en halvtimme att få motorn på rätt plats igen [:)]

<hr noshade size=1>Truls E Nerud #604, Malmö
http://200sx.kicks-ass.net/hamilton
http://web.200sx.nu/Member_Pages/view_memberpage.asp?pub=1&id=604