handdator

Visa fullständig version : Cusco diff, Turbotimer, Chippad styrbox



Turbotibbe
2009-04-23, 12:23
Jag har en helt oanvänd Cusco LSD Type-MZ 1 1/2-vägs diff till S14 diffen liggandes som jag skulle vilja sälja.
Har också en helt ny GReddy Turbotimer som jag kan tänka mig sälja.
Och min gamla styrbox till bilen (S14a), Chippad av Japtuning, ska kunna ge iaf 300hk med rätt mods på bilen.
Släng iväg ett mail om du är intresserad så kan vi diskutera resten sen!
tibbe007@hotmail.com
Mvh /Marcus

Whacker
2009-04-23, 12:36
Vilken cusco diff är det?? RS, MZ??
Riktpris?? =)

Turbotibbe
2009-04-23, 13:43
Vilken cusco diff är det?? RS, MZ??
Riktpris?? =)

Det ska vara en Type-MZ.
En ny sådan här ligger på 11.900kr på Japtuning.
Jag vet inte riktigt vad jag ska ta för den, men kanske runt 9.000kr med frakt typ.

Whacker
2009-04-23, 14:11
Vill inte skriva för mkt här så går över till PM istället...

solle
2009-04-23, 14:28
om den är bolt on till s13 så är jag kanske oxå intresserad :)

Riktpris isf?

mazda_martin
2009-04-23, 21:15
Jag har en helt oanvänd Cusco LSD 1 1/2-vägs diff till S14 diffen liggandes som jag skulle vilja sälja.
Har också en helt ny GReddy Turbotimer som jag kan tänka mig sälja.
Och min gamla styrbox till bilen (S14a), Chippad av Japtuning, ska kunna ge iaf 300hk med rätt mods på bilen.
Släng iväg ett mail om du är intresserad så kan vi diskutera resten sen!
tibbe007@hotmail.com
Mvh /Marcus

Ta o räkna splinsen på diffen det är olika splines för vissa s14. Så den köper den inte behöver *****s o få tag på andra medbringare.

Confusius
2009-04-24, 11:37
Tjenare. Har du något riktpris på Turbotimern?

ha de

Turbotibbe
2009-04-26, 19:02
Tjenare. Har du något riktpris på Turbotimern?

ha de

Tja!

På Japruning tar dom 1.280kr för en ny GReddy turbotimer.
Jag skulle väl kunna lägga mig på runt 1000kr kanske.

Mvh /Marcus

Turbotibbe
2009-04-26, 19:18
om den är bolt on till s13 så är jag kanske oxå intresserad :)

Riktpris isf?

Du behver diffhuset och medbringare från en s14 för att den ska köra med i en s13.
Det är ju alltså bara själva diffklumpen jag säljer, så vill du montera den i s13 får du införskaffa dig ett s14 diffhus först.
/Marcus

Turbotibbe
2009-04-26, 20:02
Ta o räkna splinsen på diffen det är olika splines för vissa s14. Så den köper den inte behöver *****s o få tag på andra medbringare.

Har precis räknat splinesen, fick det till att det är 30 "taggar", splines inuti diffklumpen.
/Marcus