handdator

Visa fullständig version : Apexi Safc II



LostaS
2011-06-21, 22:52
Hej!
Går det bra att mappa Apexi safc 2 själv med standard smalbandslambda+mätare?
Nån som testat?

Xlarge__
2011-06-25, 03:25
Japp det går, men är bra att ha en BBL sedan för att veta så att allt fungerar som det ska hursom.

Borg
2011-06-25, 07:31
Ska va "i princip omöjligt" med smalbandslambda, säger de, de som vet.

Xlarge__
2011-06-25, 11:38
Grejen är det att vet du vad du ska ha för inställningar så är det inga problem iom att apexin endå är så pass lätt. Kryllar av färdiga intställningar till olika mods på nätet.

Men som sagt är det bra att veta så att den inte leanar ifall något skulle vara fel.

Kan tänkta mig att det är omöjligt med nistune och "riktiga" piggybacks dock.

LocKetopp
2011-06-30, 22:35
Hej!
Går det bra att mappa Apexi safc 2 själv med standard smalbandslambda+mätare?
Nån som testat?

Jag skulle inte ens tänka tanken att försöka mappa apexi safc 2 med smalbandslambda.

Flash
2011-07-12, 08:10
För det första så är dom tippsen på nätet med inställningar bara grova uppskattningar. Alla bilar är olika och måste mappas individuellt. Och som många har skrivigt så måste du ha en bredbandslamda för att ha någon som helst koll på hur air/fuel ration ligger.