Resultat 1 till 5 av 5

Ämne: tycker inte bilen går som den ska

  1. #1

    Standard tycker inte bilen går som den ska

    tjena alla kunniga.
    har nog gjort som dom flesta nu.
    har en s14a -98.

    -öppet luft filter.
    -3" hela vägen.
    -frontmonterad ic mått 600*300*75.
    -steg 2 chip. från lundahl en av dom som säljer här.
    -batteri i skuffen. men det kvittar

    men tycker endå inte den går någe speciellt värre än när jag bara satte på 3" då va det en rejäl skillnad mot orginal avgassystem.
    trodde det skulle bli lite nu me med chip.

    kan det bero på att han läcker luft eller någe sånt?
    den laddar 0.7 som vanligt.

    tack på förhand.

    / kimpa


    <hr noshade size=1>Kim Nilsson #1200 Norrköping
    s14a 74rwhp!
    hurra!

  2. #2

    Standard

    prova med att höja laddtrycket lite, det är där du märker mest [:-P] [:-)]

    <hr noshade size=1><font color="blue">-<b>Ahmad Naderi</b>- *Helsingborg* -<b>#1124</b>-
    http://web.200sx.nu/Member_Pages/view_memberpage.asp?id=1124&C=1
    http://200sx.kicks-ass.net/paddan
    </font>

  3. #3
    Member
    Reg.datum
    Jan 1970
    Bil
    S13
    Inlägg
    222

    Standard

    Byt soppapump och höj laddet till 0.9 så ska du se att det rör på sig []

    <hr noshade size=1> Rickard Eliasson, medlem #1086, Göteborg
    Nissan 200SX S14a Z-Edition #96
    http://200sx.kicks-ass.net/eliaz/<br>

  4. #4

    Standard

    har oxå funderat på det men ska han inte göra det automatiskt?

    kimpa

    <hr noshade size=1>Kim Nilsson #1200 Norrköping
    s14a 74rwhp!
    hurra!

  5. #5

    Standard

    Var kan man få tag på ett sånt här steg 2 chip???Vill ha!!!!! Hur mycket hk drar man ur den då ungefär??

    <hr noshade size=1>Andreas Karlsson #1217 GBG
    http://web.200sx.nu/Member_Pages/view_memberpage.asp?pub=1&id=1217

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •