Resultat 1 till 3 av 3

Ämne: Bilen startar inte men går runt.

  1. #1

    Standard Bilen startar inte men går runt.

    Löst sig

    Edited by - KnaZ on 2007-01-12 12:56:30

  2. #2
    Senior Member
    Reg.datum
    Jan 1970
    Bil
    S13
    Inlägg
    1 082

    Standard

    Om det var ett riktigt problem och du vet lösningen så får du jättegärna skriva detta, då det kan vara till nytta för andra som får liknande symptom. []

    <hr noshade size=1><B>Moderator samt Regionsansvarig Öst</B>
    Jonas Petersson - #202, S13 DH0 - 93'

  3. #3

    Standard

    Kan dra den MKT pinsamma historien om denna dag.
    Jag vaknade skulle köpa frallor, motorn gick runt men inte igång.
    Kollade så stereon funkade (vilket den gjorde), kollade så den fick soppa (det fick den) så jag ringde till nissan här i karlskrona då sa dom att det INTE kunde vara ström torsk utan antagligen var någon givare så jag skulle få lämmna in den.
    Jag gjorde ett sista tappert besök och kollade hur mkt ström det var på bilen, 9,5 volt. så jag satta batteriet på laddning och tog en kaffe sen gick ut och vips så startade bilen, så tydligen så startar inte motorn under 10v....

    Hoppas ni skrattar högt åt mig

    <hr noshade size=1><FONT Color="black"><i>Nissan 200SX S14a</i></font>
    <FONT Color="red"><b>Micke Jonsson #1182, Carlskrona</FONT>
    "Kör Du Före Så Väntar Jag Där Framme"

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •