Resultat 1 till 4 av 4

Ämne: Laddtrycket knasar! :P

  1. #1
    Member Henrikones avatar
    Reg.datum
    Nov 2007
    Ort
    Åkersberga
    Bil
    S13, Annan
    Inlägg
    95

    Standard Laddtrycket knasar! :P

    Tjena!! har skaffat mej en Nissan s14 -95 med lite trim på, när jag köpte den.

    Problem med laddtrycket, jag ställer in laddet på 0.8-0.9.
    först laddar den till 0.8-0.9 men snabbt efteråt sjunker laddtrycket ner till 0.6 ungefär.

    Jag har en Boostcontroll, Greddy

    Nån som har nån anning vad det kan vara? =)

    //Henke

  2. #2
    Senior Member Söderquists avatar
    Reg.datum
    Jan 1970
    Ort
    Spånga
    Bil
    S13, S14a, Annan
    Inlägg
    1 199

    Standard

    Nu kommer du få ett tråkigt svar: Gör en sökning på t.ex. "fallande laddtryck".

    Ämnet har varit uppe ett par ggr, kolla om du inte hittar bra tips i de trådar som redan finns?
    Fredrik Söderquist - #1078
    Bygger en "Nissan GT500"... typ. Klar 2015? Kanske...
    Blog -> http://www.gt500.se

  3. #3
    Member Krokas avatar
    Reg.datum
    Jan 1970
    Ort
    Åmål
    Bil
    S13, S14a
    Inlägg
    192

    Standard

    Hade precis samma problem med min, berodde på att Boostcontrollen var fel inställd. Ut och gasa och prova dig fram med en massa olika inställlningar så ska det lösa sig!
    Henrik K #1355
    Svart Z-Edition No 151/200 SÅLD=(
    www.garaget.org/kroka

  4. #4
    Member Henrikones avatar
    Reg.datum
    Nov 2007
    Ort
    Åkersberga
    Bil
    S13, Annan
    Inlägg
    95

    Standard

    tack för svaren!

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •