Sidan 1 av 2 12 SistaSista
Resultat 1 till 10 av 17

Ämne: bränslepump..

  1. #1
    Member
    Reg.datum
    Dec 2008
    Bil
    S13, R33
    Inlägg
    355

    Standard bränslepump..

    Tjenare var precis ute o körde o så tvärdog bilen..

    när ja slår på tädningen så hör man ej pumpen utan den bara "klickar" varje gång ja vrider på tädningen är den blåst då? säkringen är hel
    /anders

  2. #2
    Hall of Fame Legend NizmO_no1s avatar
    Reg.datum
    Sep 2007
    Ort
    Söderköping
    Bil
    S13, Annan Nissan
    Inlägg
    2 165

    Standard

    Känns som så, min pump väsnas ganska bra när jag drar på tändningen.

  3. #3
    Senior Member Snilssons avatar
    Reg.datum
    Jul 2009
    Ort
    Vimmerby
    Bil
    S13, Annan
    Inlägg
    1 924

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av NizmO_no1 Visa inlägg
    Känns som så, min pump väsnas ganska bra när jag drar på tändningen.
    Samma här
    Flyttade till bilens hemland och blev billös..
    Sebastian Nilsson #1659

  4. #4
    Member
    Reg.datum
    Dec 2008
    Bil
    S13, R33
    Inlägg
    355

    Standard

    jaja det vet jag att dem gör hehe, men nu bara dog bilen o den suger inte mer utan bara klickar ;S kul med en ny pump som gått 60 mil ^^

  5. #5
    Member
    Reg.datum
    Aug 2009
    Ort
    Sundsvall
    Bil
    S13
    Inlägg
    524

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Anders_R Visa inlägg
    jaja det vet jag att dem gör hehe, men nu bara dog bilen o den suger inte mer utan bara klickar ;S kul med en ny pump som gått 60 mil ^^
    Kan vara glapp i kablarna, blivit sådär på min ett par gånger.

    Öppna första locket och greja runt lite med kablarna och spruta 5-56.


    Hoppar den inte igång så kan du mäta på kablarna i kontakten under det lilla locket så du har ström där. Så du vet var du ska felsöka.

  6. #6
    Member
    Reg.datum
    Dec 2008
    Bil
    S13, R33
    Inlägg
    355

    Standard

    Hörde att klicket kommer inte från pumpen utan det kommer ifrån denna: sitter precis till höger om intill väggen på bilen!

    http://yfrog.com/jmdsc00304hj

  7. #7
    Junior Member Burnout89s avatar
    Reg.datum
    Dec 2009
    Bil
    S13
    Inlägg
    19

    Standard

    Det är relät till pumpen

  8. #8
    Member
    Reg.datum
    Dec 2008
    Bil
    S13, R33
    Inlägg
    355

    Standard

    aa, så om det klickar därifrån betyder det att den fungerar o ger ström? så förmodligen e pumpen kass ?

  9. #9
    Hall of Fame Legend DeJis avatar
    Reg.datum
    Jan 1970
    Ort
    Umeå
    Bil
    S13
    Inlägg
    3 057

    Standard

    om det klickar där betyder det att reläet får styrspänning från ECUn. Det säger inget om pumpen funkar eller inte.

    Du bör ha en säkring till det där reläet nånstans också, förhoppningsvis framme vid batteriet (bäst), eller i närheten av reläet (inte jättebra placering av ett relä till en pluskabel som går direkt från batteriet).

  10. #10
    Member
    Reg.datum
    Dec 2008
    Bil
    S13, R33
    Inlägg
    355

    Standard

    Okej vad är det för säkring jag ska leta efter? är det en vanlig som ser ut som bränslepumpens röda? fast i annan färg då ?

    försökte mäta de m2 kablarna +- som går ner till pumpen och det gav ingen ström där ;/
    Senast redigerat av Anders_R den 2010-07-19 klockan 15:30.

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •