Sidan 1 av 2 12 SistaSista
Resultat 1 till 10 av 13

Ämne: h-dev steg 2 hjälp

  1. #1
    Member
    Reg.datum
    Feb 2010
    Ort
    ängelholm
    Bil
    S13
    Inlägg
    201

    Standard h-dev steg 2 hjälp

    tjenna stoppa i h-dev steg 2 och nismo 555cc laddar 1 bar ungeffär går bra ettan och tvåan sen när man kommer i högre växlar så dumpar den och hackar till någon som haft samma problem eller har någon lösning.

    tacksam för snabba svar

  2. #2
    Hall of Fame Legend DeJis avatar
    Reg.datum
    Jan 1970
    Ort
    Umeå
    Bil
    S13
    Inlägg
    3 057

    Standard

    du har allt annat man ska ha också? Uppgraderad bränslepump, fullflödes avgassystem, FMIC och luftfilter? 98 oktan?

  3. #3
    Member Insanes avatar
    Reg.datum
    Jan 1970
    Ort
    Sollefteå
    Bil
    S13, Annan
    Inlägg
    658

    Standard

    *edit* såg att det var en s14 det handlade om nu.

  4. #4
    Hall of Fame Legend Xlarge__s avatar
    Reg.datum
    Jul 2008
    Ort
    Sundsvall
    Bil
    S13
    Inlägg
    2 154

    Standard

    Byt stift till något mer lämpligt, annars värre pump eller högre soppa tryck.

  5. #5
    Senior Member
    Reg.datum
    Jan 1970
    Bil
    S13
    Inlägg
    1 243

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Xlarge__ Visa inlägg
    Byt stift till något mer lämpligt, annars värre pump eller högre soppa tryck.
    Att ändra bränsletrycket är helt felaktigt här.
    Chipet är gjort för original bränsletryck.

  6. #6
    Guest
    Reg.datum
    Jan 2010
    Ort
    Stockholm
    Bil
    S13, S14a
    Inlägg
    81

    Standard

    Bytt till kallare stift och värre pump. När bilen hackar i högre varvtal kan det huvudsaklingen bero på 2 saker, Stift eller pump om vi bortser ifrån att det inte är läckage i tryckrören!

  7. #7
    Member
    Reg.datum
    Feb 2010
    Ort
    ängelholm
    Bil
    S13
    Inlägg
    201

    Standard

    Japp pump och de e bytt, har funderat på stiften de e kallare men vet inte när dom e byta

  8. #8
    Member
    Reg.datum
    Feb 2010
    Ort
    ängelholm
    Bil
    S13
    Inlägg
    201

    Standard

    bytt stift nu gick lite bättre men hackar till vid typ 3500rpm sen går den bra igen

  9. #9
    Member
    Reg.datum
    Feb 2010
    Ort
    ängelholm
    Bil
    S13
    Inlägg
    201

    Standard

    Ingen som haft samma problem ? Har ställt in tändningen men då flyttar kg bara problemet i registret. Så nu har jag slut på idéer

  10. #10
    Member
    Reg.datum
    Jan 1970
    Ort
    Katrineholm
    Bil
    S13
    Inlägg
    723

    Standard

    kan vara en tändspole som är dålig.
    S14 <-- yeeess

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •