Resultat 1 till 3 av 3

Ämne: rb25det fullt ladd på tomgång?

Hybridvisning

Föregående inlägg Föregående inlägg   Nästa inlägg Nästa inlägg
  1. #1
    Junior Member
    Reg.datum
    Mar 2011
    Ort
    sverige
    Bil
    S13
    Inlägg
    44

    Standard rb25det fullt ladd på tomgång?

    Tja, precis fått ner motorn i s13 chassit och har startat upp osv, men har ett problem, turbon lever sitt eget liv på tomgången, har kopplat vacuum på wastegaten och prövat haka av wastegatestången men inget har visat något resultat, länkar till ett klipp när jag filmar ljudet ifrån turbon och även inne på laddtrycksmätaren för att visa att det är tryck.

    http://www.youtube.com/watch?v=0efLu...ature=youtu.be

  2. #2
    Hall of Fame Legend tecmans avatar
    Reg.datum
    Jan 1970
    Ort
    Örnsköldsvik
    Bil
    R32
    Inlägg
    2 106

    Standard

    Ställt tändningen? Kammarna rätt inställda?
    Körde S13 mellan -05 till -17. Numera kör jag R32 GTR istället.
    tecman möter mr. Holset Förra projektet
    Facebook ---- Garaget.org sidan

  3. #3
    Junior Member
    Reg.datum
    Mar 2011
    Ort
    sverige
    Bil
    S13
    Inlägg
    44

    Standard

    kopplade in stroble lampan, ställde den på 15 grader. motorn går ju fint på tomgång, så jag menar kammarna står väl rätt? sen om man gasar upp lite så slutar de låta och den går som den ska, jag misstänker att insuget har en litet läckage eftersom det blir ett högt tryck i motorn? så turbon börjar spoola upp? eftersom det blir ett högre tryck på btren och skickar in mer bränsle, eller bara jag som är ute och cyklar? ska iaf testa med spartgas imorgon och se om det ger något resultat

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •