Sidan 1 av 2 12 SistaSista
Resultat 1 till 10 av 16

Ämne: fel på hemsidan?

  1. #1
    Member powers avatar
    Reg.datum
    Jun 2008
    Ort
    pennybridge
    Bil
    S13
    Inlägg
    121

    Standard fel på hemsidan?

    jag kan inte använda hemsidan ser bara halva sidan och det går inte att skrolla ner vad är det för strul? pm:a svar Med vänlig hälsning jocke
    den som ingen turbo har han får åka utan bar
    http://www.garaget.org/?car=64056

  2. #2
    Junior Member GTX_Alexs avatar
    Reg.datum
    Aug 2013
    Ort
    Uppsala / Stockholm
    Bil
    S13, S14a, S15
    Inlägg
    42

    Standard

    Även jag har samma problem.....

  3. #3
    Administratör DeMeers avatar
    Reg.datum
    Feb 1998
    Ort
    Bjärred
    Bil
    S13
    Inlägg
    1 826

    Standard

    Låter bekant...

    Vilken webbläsare använder ni?
    /Niklas Löfgren, #0001
    www.200sx.kicks-ass.net/demeer

  4. #4
    Junior Member
    Reg.datum
    Sep 2012
    Ort
    Skövde
    Bil
    S13
    Inlägg
    20

    Standard

    Samma här, något som uppdaterats nyligen?

    Windows 8, provat med chrome, firefox och IE.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    Senast redigerat av Handlarn den 2014-01-08 klockan 19:49.

  5. #5
    Member shoguns avatar
    Reg.datum
    Jan 1970
    Ort
    Sweden
    Bil
    S13, Annan
    Inlägg
    481

    Standard

    Ipad fungerar i alla fall ok.

  6. #6
    Administratör DeMeers avatar
    Reg.datum
    Feb 1998
    Ort
    Bjärred
    Bil
    S13
    Inlägg
    1 826

    Standard

    Testar runt lite till...

    Men "tyvärr" har vi inte uppdaterat något nyligen
    /Niklas Löfgren, #0001
    www.200sx.kicks-ass.net/demeer

  7. #7
    Hall of Fame Legend tecmans avatar
    Reg.datum
    Jan 1970
    Ort
    Örnsköldsvik
    Bil
    R32
    Inlägg
    2 106

    Standard

    Även jag kör win 8 och chrome ( 31.0.1650.63 m) men jag har då inga problem.
    Testade nu IE (10.0.9200.xxxx) och ser inga problem där heller.
    Körde S13 mellan -05 till -17. Numera kör jag R32 GTR istället.
    tecman möter mr. Holset Förra projektet
    Facebook ---- Garaget.org sidan

  8. #8
    Member jigabs avatar
    Reg.datum
    May 2011
    Ort
    göteborg
    Bil
    S13, Annan Nissan, Sunny GTi-R
    Inlägg
    231

    Standard

    Jag hat haft 2 scrol lister brevid varandra ibland

    Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

  9. #9
    Junior Member GTX_Alexs avatar
    Reg.datum
    Aug 2013
    Ort
    Uppsala / Stockholm
    Bil
    S13, S14a, S15
    Inlägg
    42

    Standard

    Jag löste problemet. När man bara kan se "halva sidan" så kan man högerklicka på vilken länk som helst text "Nissan Owners Group Sweden" och välj "öppna länk i nytt fönster" i menyn. Hela forumet öppnar i nytt fönster och går att bläddra / se normalt igen. Jag testade detta på chrome men bör också fungera med andra webbläsare.

  10. #10
    Member Turbo_ManiaCs avatar
    Reg.datum
    Jan 2008
    Ort
    Rättvik
    Bil
    S13, Annan
    Inlägg
    212

    Standard

    Hände mig också med Firefox. Jag klickade bara på "Home" uppe i det vänstra hörnet och sen "Forum" i huvudmenyn och det löste problemet. Verkar som att forumet inte vill laddas riktigt i första läget så det krävs en omladdning.
    Andreas Eriksson - Rättvik
    Nissan 200sx s13 94 ***SÅLD***

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •